Σπίτι στα Λιβαδάκια Λιβαδάκια

130.000€
Τύπος Ακινήτου: Σπίτι/Βίλα
Area (M 2)
70
Δωμάτια
3
Μπάνια
1
Υπνοδωμάτια
2
Γκαράζ
1

Παροχές

  • Γκαράζ
  • Επιπλωμένο
  • Κήπος
  • Κλιματισμός
  • Οικιακές συσκευές

Περιγραφή

Το σπίτι βρίσκεται σε ένα συγκρότημα 7 κατοικιών μόλις 20 μέτρα από τη δημοφιλή παραλία Λειβαδάκια. Απαιτούνται 5 μόλις λεπτά με τα πόδια δηλαδή λιγότερα από 500 μέτρα για να φθάσουμε στο εμπορικό κέντρο και στο λιμάνι του νησιού.

Το σπίτι είναι ισόγειο 70 τ.μ. και διαθέτει 2 μεγάλα υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και μεγάλο  ενιαίο χώρο καθιστικού – κουζίνας.

Η αυλή του, σχεδόν 20 τ.μ., είναι πολύ άνετη ενώ η διαμόρφωση της, τη διατηρεί πάντα προστατευμένη από τους ανέμους. Ο τρόπος κατασκευής επιτρέπει την ιδιωτικότητα ενώ η ξύλινη πέργκολα που έχει τοποθετηθεί σε όλο το μήκος της αυλής προστατεύει από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. Η αυλή αυτή αποτελεί το χώρο όπου οι ιδιοκτήτες θα ξοδέψουν τον περισσότερο χρόνο τους, για αυτό φροντίσαμε στο όριο της να τοποθετήσουμε φυτά ώστε να κάνουμε πιό όμορφη την εικόνα του χώρου.

Διαθέτει υπόγεια θέση στάθμευσης καθώς και αποθήκη 8 τ.μ. στον υπόγειο χώρο του συγκροτήματος.

Το σπίτι είναι επαρκώς εξοπλισμένο με έπιπλα και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές.

Το δάπεδο του είναι στρωμένο με πλακάκια ενώ η αυλή με πλάκες Πηλίου. Οι πόρτες είναι από ξυλεία αρίστης ποιότητος και το ταβάνι είναι επενδεδυμένο με ακανόνιστα δοκάρια και καλάμια σε όλο την έκταση  και σε όλους τους χώρους.

Το κτίριο είναι συνδεδεμένο με τη κεντρική αποχέτευση και με το κεντρικό δίκτυο ύδρευσης.

Τα Λιβαδάκια αποτελούν ένα νεόκτιστο οικισμό με καλαίσθητες κατοικίες και τη καταπληκτική παραλία με τη χρυσή άμμο που λόγω του προσανατολισμού και της μορφολογίας της προστατεύεται από τους ανέμους και το κυματισμό όλες τις εποχές του χρόνου. Με τα αλμυρίκια να σου προσφέρουν τη σκιά τους και τα καθαρά και γαλάζια νερά να χαιδεύουν τη αμμώδη παραλία είναι σίγουρο ότι τα Λιβαδάκια θα σε κερδίσουν με τη πρώτη ματιά.